Bu Blogda Ara

2 Ocak 2009 Cuma

KAR DURDU HAVA PRİL,PRİL VE HOŞ MANZARA

Yaklaşık bir haftadır yağışlı ve soğuk hava son dört gündede karyağışıyla etkili oldu. Bende hava fazla ısınmadan güzellikler bozulmadan evin balkonundan çektiğim kar manzaralarını bu günlerdeki moda haber karla ilgili haberlerin sonuncusu olarak sizinle paylaşıyorum.
evet epeycede yağdı , sabahleyin her taraf buz kesmişti,aşırı buzlanmadan dolayi hafif hasarlı kazalar oldu çayeli'de. Bu görüntüyü evin penceresinden çektim;manzara çok güzel gerçekten. Memleketimizin bir güzel tarafıda bir metre karda yağsa üç beş günde eriyip gitmesi ,yani kar fazla sorun olmuyor bizim buralarda:)
Bu videoda çok güzel bir şeyi bana hatırlattı;çocukluğumu,çocukluğumuzda karda oynarken,kayarken üşümek aklımıza hiç gelmezdi,halbuki elimiz ayağımız donardı ama aldığımız o çoşku bize hiç bir şeyi hissettirmezdi.
 Bu çocukları keyifle izledim vede bir videolarını çektim;İnsanın en uzun ömrü 0 ila 20 yaş arsında saklıdır,ondan sonrası malümünüz su gibi akıp gidiyor.şahsen ben o heyecanları ilerliyen yıllarda hiç hissetmiyorum.
KAR
kar yağıyor oynak bir havayı kollayarak 
ömrümüze tanık bütün zamanlarına dünyanın 
sesimizin bembeyaz bir sayfasına/ sonsuzluğa 
akan günlerimizin çocuksu yalnızlığına 
gri bir gökyüzünden ışıltılar sağılıyor 
ardımızdaki ağıdın kilitli kapılarına.

2 yorum:

AHMET ARICI dedi ki...

Ne zaman kar yağarsa karanlıklar loş olur,
Bu mevsimde manzara gerçekten bir hoş olur.
Tablo olur sokaklar kıssa sürer mazisi,
Loş lamba ışığında kar yağarken sevgisi.

Taşkın ÖZŞAHİN dedi ki...

selamlar
manzara güzel görünüyor
rizeye selam