Bu Blogda Ara

19 Mart 2009 Perşembe

BU AKŞAM HERKES GALATASARAYLI

4 yorum:

ARICI ALİ TÜRK VE ARICILIK BİLGİLERİ dedi ki...

Salih'ciğim inşallah turu geçeriz. Bu maç mili maç gibi bir şey. Galatasaraya başarılar diliyorum. İnşallah hepimizi sevindirirler.

Arıcı 07 dedi ki...

Ben Herzaman bir FB'li olarak;GS' ın bu maçı kaybedip elenmesine inanın üzüldüm.Ama 2-0 dan sonra yenilen üç gol acemiceydi.Maç Bülent Korkmazın fazla cesareti yüzünden kaybedildi.Yanlış oyuncu tercih ve değişikleri sonucu hazırladı...Ardanın o yorgun ve bitik hali görünürken lincoln nün değiştirilmesi çok yanlışdı.Önümüzdeki yıla bakacağız.Var mı çaresi...

İlhami Uyar dedi ki...

Sayın Salih bey,Beşiktaşlı olarak tüm takımlarımızın uluslararası müsabakalarda en güzel neticeleri almaları şüphesizki hepimizi sevindirecektir,ama herzaman istediğinz olmuyor maalesef,umarım önümüzdeki yıl tüm takımlarımız için daha da başarılı bir yıl olur.İyi dileklerimle

Unknown dedi ki...

Aliciğim çok teşekkürler;Senin gibi fenerlilere can kurban tabiiki çanakkalede biz vardık yabancı desteği yoktu unutulmamalıki türkün türkten başka dostu yoktur,Avrupada birbirleri aleyhinde olunabiliyor ama onlar duygusuz ve ruhsuz insanlar dün akşam göbek atan larda benim için o katogoridedirlir onların milli duygğuları köreltilmiş ve perişan insanlar olduklarını düşünüyorum,evet ligimizde tabiiki rakibiz ama sen hamburga yenildi diye g.s. ile resmi sitende dalga geçersen ... çok ayip.Aliciğim dün akşam benden 10 sene götürdü o şekilde olmamalıydı ,selamlar.

Hayati hocam senin fenerli olman önemli deildi dün akşam hepimizin davasıydı temennilerin için teşekkürler,eğer bu turu geçmiş olsaydık önümüz açıktı kalan takımlar çok daha kolay ve zayifti,Bülent hoca acemilik yaptı hem geçen haftaki trabzon maçınıda bu turuda acemiliğinden kaçırdık çok yazık ,hocam saygılar.

İlhami abi sen tuttuğun takım benim rahmetli babam ZİYA ARICI'nın tuttuğu ve 10 yıl kongre üyeliğini yaptığı Beşiktaş takımı babamın takımı olduğu için rizespordan sonra üçüncü takımım diyebilirim,abi temennilerin inşallah başka baharlarda gerçek olur,saygılarımla.