Bu Blogda Ara

29 Mart 2009 Pazar

MUHSİN YAZICIOĞLU;ADAM GİBİ ADAM'DI

Değrli dostlarım;Yaklaşık 3 gün önce çok,çok elim bir kaza sonucu kaybettiğimiz,adam gibi adam gerçek bir müslüman ,tam bir milliyetçi,iyi bir anadolu çocuğu sayın MUHSİN YAZICIOĞLU'nu ve 5 arkadaşını kaybetmenin üzüntüsüyle bu yazımı ancak bu gün yayınlayabiliyorum.
 Rahmetlilere allah rahmet etsin,yakınlarına allahtan sabırlar ve tüm islam ve türk aleminin başı sağ olsun diyorum.Yazımın başlığını tıklarsanız yazıcıoğluyla ilgili çayelimizi 2008 yazında ziyaretiyle ilgili bir sunum ve kendi ağzından kaderini yazdığı o acıklı şiirini görebilirsiniz.Şahsen ben ağladım sizide ağlatır diye düşünüyorum:((

3 yorum:

Büyükdereli Ayhan dedi ki...

Salih kardeş,Muhsin bey için yazdıklarınıza katılmamak mümkün değil.Siz gecikme ile yazdığınızı belirtmişsiniz.İnan ben de yazmak istediğim halde elim bir türlü gitmedi. Nedense değerlerimizin kıymetini sağlığında değilde , ölümünden sonra anlıyoruz. Ne acı değil mi?.Kazada hayatını kaybedenlere Allahtan rahmet . geride kalan yakınlarının baş sağlığı diliyorum .

İlhami Uyar dedi ki...

Kıymetli Salih bey acınıza ve görüşlerinize katılıyor,üzüntünüzü paylaşıyorum,kaderli ailesine başsağlığı dileklerimi iletiyorum.Allah mekanını cennet eylesin.Üzülerek söylemek zorundayım her nedense millet olarak insanlara ölümünden sonra değer veriyoruz,bu benim şahsi görüşüm.Rametliyi hep iyi olarak yad edeceğiz.Ruhu şad olsun.

AHMET ARICI dedi ki...

seninle karşılaşıp solduğum andı ölüm
yüzüne baktığında tutuşup yandı ölüm

çoğaldıkça çoğalan bir sevda ülkesinde
ellerine dokundun; sana inandı ölüm. (Allah rahmet etsin) AhmetARICI