Bu Blogda Ara

13 Temmuz 2009 Pazartesi

HADI GEL ERZURUMA GEL

Sevgili gönüldaşlarımız;İşlerimizin yoğunluğu ,birde bizim ihmallığımızdan dolayı uzun süre bloğumuzu güncelleme fırsatı bulamadık.Ne mi oldu bu arada çok şey oldu .Biz arılarımızı HEMŞİN'den sezonu bitirip ve hattaa sağım yapıp son durağımız olan ve ikinci bir baharı yaşayacağımız ERZURUM ılıca kapılı köyüne gelmiş durumdayız buraya yerleşimtarihi temmuzun 4'ündeydi,resimde bizim kapılı köyünün arılıktan görünüşü. Flora fena sayılmaz fakat aşırı bir yağış var ,her gün öğlenden sonra yağmur oluyor bu durum arıların çalışması için uygun değil bundan sora hiç yağmasa daha iyi olacak zaten otlar uzamış durumdalar.

4 yorum:

İlhami Uyar dedi ki...

Sayın Arıcı yeni yerinizden bol verimli haberler almak dileklerimle,kolay gelsin,iyi çalışmalar.

Taşkın ÖZŞAHİN dedi ki...

salih abi
manzara gerçekten süper görünüyor
bu video kafkas arısı gelişmiyor diyenlere ispat olsun
arka resimde arıya 3 kat atılmış görünüyor
arı gelişmese bu sevyeye nasıl gelirdi
yoksa bu arılar italyan ırkımıdır
başarılar dilerim

Unknown dedi ki...

İlhami abi,çok teşekkür ederim ,biz gereğini yaptık gerisi allaha kalmış.


TAŞKIN KARDEŞ;BENİM ARILARIM HEPSİDE KAFKAS IRKI ARILAR BEN HEMŞİNE GİDERKEN ENİYİ ARIM 9 ÇITAYDI BU ARILAR 1.5 AYDA HEM SÜPER BİR GELİŞİM GÖSTERDİLER 15-20 ÇERÇEVE OLDULAR HEMDE 12 TENEKE KAÇKAR DAĞLARININ SÜPER BALINI ALDIM.bUNLAR İTALYAN OLSALARDI AVUCUMU YALARDIM,SAYGILAR.

lokman yeşilöz dedi ki...

selamin aleyküm salih kardeş,ben 68 aksaraydan lokman .150 kovanla aksarayda arıcılıkla ugraşıyorum.sizin orada bal akımı ne zaman başlar.biz burda temmuzun10 gibi sağım yaparız.oraya yetişebilirmiyiz.