Bu Blogda Ara

5 Ağustos 2010 Perşembe

BİR YUDUM ÇOCUK!!!

Resimdeki çocuk arılarımızın bulunduğu Erzurum/Aziziye,kapılı köyünün 11 yaşındaki minik çobanı!. Tabii birde partneri var oda 11 yaşında,diyeceksinizki bunda ne var?verebileceğim cevap şöyle olur;bunların akranlarının bir çoğu okulları tatil olup şu anda tatilin keyfini doyasıya çıkartırken,kolejlerde özel okullarda özel eğitimler alabilirken bu garibanların hali bu. Senin gülmelerini yesinler canım benim:) Resimdeki hacı benim kayın pederim MEHMET ÖZTÜRK. Bakarmısınız şu güzelliğe,yarışma olsa anca bu kadar güzel bir duruş olurdu sanırım,ama ben yinede 380 hayvandan oluşan sürünün en güzel bayanları olarak bunları seçtim:) Altta bir videomuz var çok güzel kısa bir röpörtaj vardı açılırsa iyi olacak henüz ben açamadım,aslında yüklenmiş durumda.
sonuç olarak;Bu çocuklar 11 yaşında bu dağlarda ayı'sı var kurd'u var çocuklar yaban hayvanlarını zaman zaman gördüklerini ve onlardan kaçtıklarını söylüyorlar!!!bu çocuklar 380 adet büyük baş hayvanı rahatlıkla kotarabiliyorlar.Ne diyelim aferin size,bu haberimiz arıcılık dışında birazda magazin haberri olsun,arılarla ve ürünlerimizle ilgili ilginç paylaşımlar ilerki günlerde diyerek ...::)

4 yorum:

Taşkın ÖZŞAHİN dedi ki...

bu memlekette ne çirkinki herşey güzel
insanlar
hayvanlar
manzara
tabiat
türkiyenin taşına toprağına kurban olayım

ERZİNCANLI ARICI VECDİ dedi ki...

Salih bey,zor şartlarda yaşayan bu çocukların mutluluğu geleceğe de yansıması dileğiyle,saglıcakla kalın.

ARICI ALİ TÜRK VE ARICILIK BİLGİLERİ dedi ki...

Salih abi yutup gibi artık google filimleride yasaklandı onun için googleye yükledigimiz filimleri Türkiye'den izleyemiyoruz.
Ayrıca ülkemizde üreticilik her konuda çok zor.
Kal sağlıcakla.

Ballı Baba dedi ki...

Salih abi merhaba, eline gözüne sağlık. Yaylada bu yaşta inek beklediğim günleri hatırladım. Güzel yurdumun güzel insanları.İyi ki varsın...