Bu Blogda Ara

17 Aralık 2010 Cuma

GEÇ KALAN PAYLAŞIMLAR

Yaklaşık bir ay önce Zonguldak ili arıcılar birliği başkanı sn.Selahattin GÜNEY Bir seminer için ARTVİN'e giderken bir günde olsa bizleri onurlandırdı.Burası mekan sahibi olan Necati abi ile başkanın görüntüsü:). Selahattin abiyle hoş sohbetimiz oldu,fakat çok daha fazla şeyleri paylaşmak isterdik ama başkanın programı buna engeldi,olsun ilersi için söz aldık ya:) Kara kovanın ihtişamını sanırım anlaşılmakta. Kara kovan konu mankeni olunca onu yerinden podyuma çıkarmak için 4 kişi çalıştı. Başkanı bulmuşken baya bi konuşturduk,bildiklerini döktü ortaya tabii iyi bir paylaşımcı kişiliğe sahıp. Tabiiki konuşturup yorup haydi güle güle demedik.Çayeli'mizin meşhür olan kuru fasülyesini tattırdık nezih bir ortamda. bu resimlerden vede videolardan başkanda bir sürü var. Lokanta çıkışında yöremizin meşhür komar balının bir stantı vardı,selahattin abinin gözünden kaçmadı.
Sonuç olarak;bloğumu güncelleme noktasında sınıfta kaldım diyebilirim,3 ay oldu bizi izleyen insanlara bir şeyler gösteremedim,diyeceksiniz ki yokmuydu malzeme o kadar çok haber yapabileceğim şeyler olduki ;birinci mazeretim zaman sorunu 2 ay çok yoğun bir tempom oldu arıcılık dışında işleri bitirdim,asil mazeritimse benim bilgi sayar kafayı yedi onu toparlamakta uzadı işte...
Bu andan sonrada 3 ayda yaptıklarımızı paylaşırız,güncelliğini kaybetsede .......

5 yorum:

demircioğlu dedi ki...

salih abi, ulusal arıcımız, portföyünüz çok geniş maşallah. sizi takdir etmemek elde değil.

yusuf şimşak dedi ki...

SLM...

Salih Abi.

Bu kadar aranın mazereti olmaz.Ne sırlar isen sırala.Yalovalı Adaşım bir sen iki devamsızlıktan sınıfta çaktınız:)

SLM ve Muhabbetle...

Unknown dedi ki...

Onur kardeşim;içimizden ne geliyorsa onu yansıtmaya çalışıyoruz,insanları çok seviyoruz,teşekkür ederim.


Yusuf bey;sınıfta kaldığımı açıkça kabül ettim zaten,mazeret sıralamıyorum,bundan sonra dersimize iyi çalışırsak her şey iyi olacak,sağlıcakla kal.

MehmetToPRaK dedi ki...

Selahattin abimizin kütahya emetten yolu geçmezmki birde bizi onurlandırsa :)

Adsız dedi ki...

An interesting discussion is worth comment. I do believe that you should write more about this subject matter, it may not be a taboo matter but usually folks don't talk about such subjects. To the next! Many thanks!!

My blog :: anti cellulite treatment