Bu Blogda Ara

4 Haziran 2008 Çarşamba

AHMET DURMUŞ'A ZİYARET

Geçen Çarşamba günü Hemşin/kantarlıya arıların yanına çıkarken, yolumuzun üzerinde bulunan blogculardan Arıcı Ahmet olarak tanınan Ahmet DURMUŞ Ağabeyimize bir ziyarette bulunalım dedik.Ahmen Ağabey uzun süredir oralarda bulunduğu için köpeğinden başka bir arkadaşı yok olmasına bir de üstüne havalar çok sisli ve yağışlı sürünce iyice keyfi bozulmuş duruyordu.
Ahmet Ağabeyin kuzinesi.
Ahmet Ağabeyin kendisi olmadığında arılarını bekleyen sadık dostu Panter de bizi çok güzel karşıladı.Panter ayılara karşı pür dikkat bekliyormuş.Ayı ya da ne yapabilir orası da tartışılır ama bunun için canını vermeye de hazır duruyor doğrusu.
Ahmet Ağabey de bizi güzel karşıladı, oturduk bayağı sohbet ettik.Canının sıkıldığı bizi gördüğünde gözlerinin ışıldamasından belliydi :)
Son olarak da giderken Panteri de önümüze alarak bir poz verdik işte.
Ahmet Ağabeyi orada bırakarak arılarımıza doğru yol aldık.

1 yorum:

Ballı Baba dedi ki...

Değerli kardeşim Salih; Bu güzel memleketin güzel görüntülerini çekerken benide hatırladığın için Allah razı olsun. EMİN OL AKAN SUYUN SERİNLİĞİNİ HİSSETTİM VE HAYALENDE OLSA DOYA DOYA İÇTİM. Canım ülkemin her tarafı güzeldir ama Karadeniz başka bir güzeldir. Oradaki arkadaşlarına da Ülke ekonomisine katkı sağlamak ve kendi ballarını üretmek için verdikleri uğraştan dolayıda şükranlarımı sunuyorum. Selam olsun çilekeş arıcılarımıza, selam olsun ülkesi için çalışanlara. Allah yardımcınız olsun, ürününüz bol gönlünüz şen olsun. İYİKİ VARSINIZ....