Bu Blogda Ara

2 Şubat 2010 Salı

GÜZEL VE SÜRPRİZ BİR HEDİYE ALDIM::)

Bu gün kargodan bir paket getirdiler bana,paketin geldiği yer Ereğli gönderen'se değerli başkan sn.Selahattin GÜNEY Abimiz.Geçenlerde msn de bir sohbet esnasında avatar resmim olarak bu resmi koymuştum ama resmin üzerinde imza çizikleri mevcüttü resim ortaokulda okuduğum yıllardan kalma bir belgeden alıntı Selahattin abim bana gönderde şu çiziklerini tamir edeyim dedi bende resmi kendisine gönderdim,tabi rütüş yapıp bana geri iade etti çok memnün olmuştum bu resmi yine avatar resmi yapmıştım.

Bu gün gelen paketin içinden çerçevelenmiş resimle beraber 4 adet bal kremi bir sürüde blok not bana kargolanmıştı ,bloknotlar ve kremler için çok teşekkür ediyorum:)

ama şu portre varya onun için ne söyleyeceğimi bilemiyorum,hayatımda çok hediyeler alıp verdim ,ve hediye ve ikram etmeyi çok severim fakat selahattin başkanım bu inceliğin beni çok derinden etkiledi!!!!abi iyiki varsın çooook çooook teşekkür ederim ,boğazım düğümlendi ne diyecegimi inan bilmiyorum.

4 yorum:

Taşkın ÖZŞAHİN dedi ki...

ya abi bu senmisin
nekadar değişmişsin ya
yıllar nasıl çabuk geçmiş

Murat Çakır dedi ki...

Eski bir şiir vardı bununla ilgili. Aklımda kaldığı kadarıyla şöyleydi:

Ben miyim gördüğüm bu şekli garip,
Bana baktıkça bahşı hayret eden
10 yıl evvel bu imiş şeklim
Ne kadar benzemezmişim bana ben :)

Ballı Baba dedi ki...

Salih abi, çizilmiş fotoğrafını ilk gördüğümde bende çocukluğumu hatırladım. Bana yaşattığın bu duygunun karşısında benim yaptığım hiç sayılır, iyi ki varsın.

Gülüşan ŞENGÜL dedi ki...

salih bey vardır bir ağırlığınızki selahat'tin bey size krem ve bloknot göndermiş.bize niye göndermiyor.

ALLAH muhabbetinizi artırsın