Bu Blogda Ara

1 Şubat 2011 Salı

Rize'ye kış geldi sonunda:)

Bu sene kış kışlığını yapmadı derken bir haftadır soğuyan hava ve yağışın ardından bu gün(1şubat2011)yoğun kar yağışı tüm güzelliğiyle bizlere kendini sevdirdi:) Çayeli merkezden bir görüntü. Bizim köyde önceki yıllarda yapılan sondaj çalışmalarından sonra tespit edilen bakır madeni için düğmeye basıldı,resmini gördüğünüz dağdaki yol madenin olduğu bölgeye gidiyor ve yapımını bitirdiler,buda köyümüz için yeni bir isdihdam kaynağı doğurur inşallah. Dün köye gittiğimde çektiğim resim,foto benim köydeki evim dün kar yeni başlamıştır şimid oralarad 35 cm kar kalınlığı var. Bugün sabahleyin arabayla biraz dolaştım çok süper bir kar yağışı halen devam etmektedir.Çekinilecek tek şeyin yarın için sıcaklığın bir anda -3 dereceye düşecek olması.

2 yorum:

adem yamak dedi ki...

salih kardeş . bursada somuncu dede denilen zata demişlerki bizim için dua edermisin oda yazınız yaz kışınız kış olsun demiş bazıları o an anlıyamamış ama o zatın duasından dolayımı bilmem bursada hiç yeşillik eksik olmaz bereketide. inşaallah bu kar rizeyede bereket getirir. adem yamak.

İlhami Uyar dedi ki...

Sayın Arıcı ,kar yağışının bolluk ve bereketi beraberinde getirmesi dileklerimi iletiyor saygılar sunuyorum.Güzel sonuçlarını hasat mevsiminde görürüz inşallah,hoşca kalın.