Bu Blogda Ara

3 Mart 2008 Pazartesi

Ali TÜRK - TÜRK Ali

Bu adam anaları çok mu seviyor nedir ? Neden bu analar bu adamın elinde duruyor ? :) Bu resim bugün (03.03.2008) çekildi.Sevgili Ali kardeşim analarla ne güzel de poz vermiş ... Acaba neden böyle bir poz vermiş ?? Tahmin yürütenlerin paylaşmaları rica olunur:)

4 yorum:

Zafer ANLAYIŞLI dedi ki...

valla salih kardeşim bu arkadaşı tanımayan varmı ya, sitesinde bildiklerini paylaşan özellikle ana arı üretme konusundaki deneyimleri ile bizleri ana üretimi konusunda cesaretlendiren ve bakın ben başardım sizde başarabilirsiniz dercesine poz veren arı bakanımız değilmi.::))))

Büyükdereli Ayhan dedi ki...

Gözün aydın Salih kardeş , iki kovanında ana olmadığından bahsetmiştin .İşte sana iki ana .Ali kardeş imdada yetişti.Öyle poz vermesi değil. Arkadaşlar artık bu adamı bakanlıktan terfi ettirelim ne dersiniz ? selamlar.

Adsız dedi ki...

yine bir filimler dönüyor ama hadi hayırlısı yakında kokusu çıkar

Ballı Baba dedi ki...

Salih ne olduğunu söyleyeyim, bu adamın arılığını gecen hafta gittim gördüm. Millet normal kovanını kıştan çıkartamıyor Ali ana çiftleştirme kutularındaki arıları kışdan çıkarttı.Bu ayda eline tuttuğu 2 ana arı değil 2 bal yapacak kovan demektir, elinde fazla ana olan varsa haber versin arayan çok. Tebrikler Ali öTÜRK....Arıcının istepmesi onlar.